Ana içeriğe atla

ASBÜ Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Yeniden Kullan Sergisinin ilk paneli 29 Mayıs Çarşamba günü Sümerbank Binası Teras Katında gerçekleşti.

Sergi açılışı sonrasında düzenlenen proje paneli, proje koordinatörü Doç. Dr. Nagihan Gür oturum başkanlığında yürütüldü. Doç. Dr. Nagihan Gür panel konuşmasında Yeniden Kullan projesi hakkında bilgi vererek projenin ekolojik ve sosyal paylaşım yönüne dikkat çekti. Panelde konuşma yapan ASBÜ Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Boysan “Pozitif bir Yaşam Stratejisi: Özgecilik” temasını yeniden kullan projesi bağlamında ele aldı. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Cizreli ise konuşmasında iklim değişikliği ve nedenleri hakkında bilgi vererek, iklim değişikliğiyle mücadele ve tüketim kültürü bağlamında yeniden kullan projesini değerlendirdi. ASBÜ Sosyoloji Bölümünden Doç. Dr. Tuba Duman ve Arş. Gör. Ceylin Özyurt ise panel konuşmalarında yeniden kullan projesini yeni ekolojik sosyal hareketler ve iletişim ağları çerçevesinde ele aldılar.

Yeniden Kullan Proje Paneli kaydını ASBÜ YouTube kanalından izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=lPIWTlxitO4

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

Resim

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.